SEGRE
Més feina per a Anne Igartiburu.

Més feina per a Anne Igartiburu.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A Anne Igartiburu (Elorrio, 1969) se li acumula la feina encara que la resolgui amb contrastada solvència. I ens referim a ordenar la seua vida personal amb dos separacions i tres fills a càrrec (dos d’ells adoptats). El que passa és que a TVE no para d’acceptar compromisos.

Les campanades de Cap d’Any des de la Puerta del Sol, per exemple, compten amb ella des del seu debut el 1997 i 1998. Després, des del 2015 fins ara és inamovible, ella i els seus vestits sempre rojos. Canvien les parelles però ella sempre segueix allà, inassequible al desànim.

El mateix li passa amb el programa Corazón (la versió edulcorada de Sálvame) que va presentar des del 1997 fins al 2012 i ara, després d’un any d’absència, torna a conduir des del 2013. La pandèmia va obligar a canviar la seua presència diària a setmanal, però des d’aquest desembre Anne Igartiburu torna a presentar-lo de dilluns a divendres (de 14.25 a 15.00 hores) i els caps de setmana té com a substituta Carolina Casado. I el millor de tot és que Igartiburu està en plena forma, millor que mai.

Els anys no passen per a ella.

tracking