SEGRE

BOIG PER TU

Joc de Cartes a Lleida: Culpa del càsting

Héctor abraçant el seu pare.

Héctor abraçant el seu pare.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Un company, i tanmateix amic, que va fer malabars per veure el comiat del Barça de la Champions i el Joc de Cartes de TV3 que dimecres buscava el millor xef jove de Lleida, comentava, dinant ahir, que veure el programa presentat per Marc Ribas va ser com reviure el que havia vist, un moment abans, a Munic.

El guanyador, Héctor Rodríguez del Carballeira, va ser l’equip alemany i els altres tres aspirants (Albert Calafell del Des-Tapa’t Casual Food, Ramon Tudela del BOnum No Rules i Gerard Esteve del Cantamanyanes) van ser el voluntariós, però inferior, equip blaugrana. No és que ho fessin malament, però estaven a anys llum de la perfectament greixada maquinària del cèlebre restaurant de la carretera de Saragossa especialitzat en peix i mariscos i amb un guanyador, Héctor Rodríguez, que hereta l’establiment dels seus pares Ángel i María Teresa, i que compta amb un bagatge culinari de gamma alta.

La culpa, al final (i aquest és un error que repeteix sistemàticament el programa), és del càsting, perquè no tots competeixen en igualtat d’oportunitats.

tracking