SEGRE
Quim Masferrer a Paüls.

Quim Masferrer a Paüls.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana a Quim Masferrer li va sortir un dels forasters més redons de les seues set temporades visitant el poble de Paüls, on segons presumeixen els veïns darrere de cada porta s’amaga un músic. Tanmateix el que va resultar realment sorprenent va ser conèixer Abdon i Isidre, dos germans que porten, a les mil meravelles pel que vam poder constatar, Paüls TV, la televisió local d’aquest petit municipi del Baix Camp. Emeten cada dia de l’any i encara utilitzen als estudis el format VHS.

I la seua audiència s’estima en el 90 per cent dels veïns de Paüls. Amb raó Masferrer els va demanar en el seu monòleg que el dia d’emissió d’El foraster no treballessin perquè si no el programa es quedaria sense espectadors. Bromes a part, l’espai estrella de Paüls TV és un que es titula Finestra oberta, en què Abdon i Isidre graven tots els esdeveniments socials del poble: festes, actes culturals, casaments, batejos i comunions.

Van explicar que, al principi, van pensar fer-ho en directe però van desistir perquè els protagonistes no es podrien veure.

tracking