SEGRE
El logo de l’informatiu de tarda.

El logo de l’informatiu de tarda.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Repetir les mateixes notícies en bucle pot resultar esgotador per a l’espectador. Ens expliquem. Una cosa és el Notícies 3/24 a TV3 o Noticias 24 hores a TVE.

En aquests dos programes la informació es presenta estructurada (política, successos, esports, el temps...) i fins que no acaba tota l’entrega, i si no es produeix una actualització, torna a emetre’s. No és la millor solució però compleix per connectar-te i posar-te al dia. És com les sessions contínues de la nostra infància.

Quan arribaves on havies començat a veure la pel·lícula (si t’havia entusiasmat la tornaves a veure sencera) t’aixecaves i te n’anaves del cine. Tanmateix, a Gol acaben produint embafament a l’espectador. Un exemple, per centrar-nos en el tema.

Dijous 27. Gol Sports al tall de les vuit de la tarda. Amb set notícies, set, van omplir prop de dos hores repetint-les sense parar, incloent comentaris i imatges i amb esquers peregrins, a més del tancament del mercat de fitxatges: “Qui substituirà Simeone?”, “té recanvi Luis Enrique?” (amb llistes de candidats) o “Benzema vol la Copa”.

tracking