SEGRE
El capità del València, a llàgrima viva.

El capità del València, a llàgrima viva.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

D’entrada, que la cortesia no exclou el coratge, s’ha de felicitar Mediaset. La seua inversió econòmica per aconseguir els drets de la Copa del Rei ha valgut la pena. A més de les audiències de les eliminatòries anteriors, a la final de dissabte van superar els sis milions d’espectadors (poc elegants campanyes contra les pantalles gegants a Sevilla i València, a banda) amb un 35,1 dels teleespectadors.

Retransmissió correcta com ho va ser la locució i comentaris de Manu Carreño, Fernando Morientes i Kiko Narváez. Tanmateix, va continuar demostrant carències que no es resolen perquè, bàsicament, Mediaset no és una cadena futbolera. La prèvia no va ser més que uns minuts des de La Cartuja ficats amb calçador entre interminables bateries d’anuncis.

Les entrevistes als presidents dels clubs finalistes es van encavalcar amb l’actuació d’Alaska i Mario (potser ho van fer a propòsit) però el pitjor estava per arribar. Seria un compromís amb els patrocinadors, però era necessària l’entrevista al capità del València després del partit o buscaven la morbositat de les seues llàgrimes?

tracking