SEGRE
Una imatge de la promoció.

Una imatge de la promoció.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Televisivament parlant, cada estació té la seua imatge. Així, no podem parlar del Nadal fins que no s’emeten els espots publicitaris d’El Corte Inglés, la loteria o les bombolles de Freixenet. A l’estiu passa el mateix amb el “Mediterràniament” d’Estrella Damm (encara que ara ja la campanya s’estén a pràcticament tot l’any).

La d’aquest estiu del 2022 torna al curtmetratge (no arriba als tres minuts, quan els últims se n’anaven més enllà dels quinze) per explicar el viatge amb bicicleta del protagonista (l’actor Phénix Brossard), buscant-se a si mateix des del congost de Mont-rebei (si la memòria no és infidel, és la primera vegada que apareix a la campanya territori del Pallars i la Ribagorça) fins al cap de Creus als sons d’una cançó de Rigoberta Bandini en les veus de Santi Balmes i Clara Vinyals.

El lema és “Aquí, ara i així”. Tanmateix, a través d’un missatge de veu del mòbil que se l’envia a si mateix, el turmentat jove defensa allò de “viure el present, no el passat ni el futur”. El carpe diem, vaja.

tracking