SEGRE
Edu Aguirre, l’últim a arribar.

Edu Aguirre, l’últim a arribar.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A aquestes alçades del partit s’hauria de preguntar als que encara van posant el crit al cel allò de quina part que a la Meseta no ens estimen no han entès. És igual el sector de què es tracti, com la inútil taula del diàleg impulsada pel supervivent Pedro Sánchez, per citar-ne un exemple. En l’esport, la cosa ja clama al cel.

Qualsevol equip català és tractat com un equip estranger en qualsevol esport. A l’hemeroteca, videoteca o audioteca ens remetem amb comentaris d’Amaya Valdemoro, Susana Guasch, Juanma Castaño o Abelardo, per citar-ne només uns exemples. Ara Movistar+ ha fet un pas endavant.

Ha repescat, per al futbol, Carlos Martínez, sí, i ha fitxat Iker Casillas (a veure com va), però ha substituït l’eficient Ricardo Sierra, impecable sempre arran de gespa, per Edu Aguirre, personatge emergent a El Chiringuito de Pedrerol i que s’ha caracteritzat, en la seua curta trajectòria professional, per presumir de ser íntim de Cristiano Ronaldo, i per fer bandera del seu anticatalanisme en tot moment i ocasió. Por ens fa.

tracking