SEGRE
Ara apareix Bar Refaeli.

Ara apareix Bar Refaeli.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja ho escrivíem aquí mateix.. Quan algun famós (encara que només sigui conegut, que aquest no és el cas) cau en mans dels carronyers de Mediaset, ha begut oli. No deixaran de furgar fins que només en quedin els ossos, i ni això.

La ruptura de Shakira i Piqué ha estat una espècie de mannà per a Sálvame, Socialité i programes satèl·lits. Barrejant rumors i mitges veritats han creat un microcosmos de maledicències on tots competeixen a veure qui la diu més grossa –allò del cambrer d’un restaurant habitual de la parella, amb la veu emmascarada, explicant que Shakira posava els peus als sofàs del local va ser de nota–. L’últim de l’últim són, en realitat, dos insinuacions.

Primer que Iker Casillas –sí, sí, l’ex de Sara Carbonero– li està tirant la canya a la cantant colombiana i que ella és allà veient-les venir. L’altra és que Gerard Piqué, abans d’estar amb Clara Chía, l’empleada d’una de les seues múltiples empreses, va mantenir una història, així d’amagatotis, amb la model israeliana Bar Refaeli, ex, entre d’altres, de Dani Alves i Leonardo DiCaprio. Déu-n’hi-do!

tracking