SEGRE
Els concursants d’‘El desafío’ 2023.

Els concursants d’‘El desafío’ 2023.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A Mediaset no escarmenten i han pujat a una espiral de derrotes, en audiència s’entén, que va camí de no aturar-se fins a la desfeta definitiva. Aquest divendres, sense anar més lluny, va assistir impotent com l’estrena de la nova temporada d’El desafío a Antena 3 apallissava de manera immisericordiosa (21,6 a 8,8) el seu Mediafest Night Fever. Lògic.

El programa d’Atresmedia està pensat per a tota la família: resulta espectacular, emotiu i fomenta la camaraderia entre tots. El de Mediaset, una molt mala còpia de Tu cara me suena de la seua competència, viu del mal rotllo, abans, durant i després, del programa. Però aquell dia encara n’hi va haver més.

Sálvame va quedar molt al darrere de la sèrie turca Tierra amarga i això que van tocar temes de pes: la reconciliació de Tamara, la guerra Shakira-Piqué, Isabel Preysler-Vargas Llosa.. Però no, ho van centrar tot en les suposades filtracions del xòfer de María Teresa Campos. Van embolicar la troca sobre si existien o no, i qui les havia filtrat, però no en van explicar ni una.

No és estrany que l’audiència ja estigui farta d’ells.

tracking