SEGRE
Una imatge de la sèrie infantil.

Una imatge de la sèrie infantil.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

En ocasions les audiències televisives, pel que es refereix al públic infantil, ens ofereixen sorpreses com la d’aquesta sèrie australiana, estrenada l’any 2018, titulada Bluey, bàsicament pensada per a nens i nenes en l’etapa preescolar i que s’ha convertit en la més vista al llarg del 2022 i que es manté en idèntica posició en aquesta arrancada del 2023.

La poden trobar al Canal Disney en obert i podem dir que ja ha superat, amb autoritat, els índexs de popularitat d’uns altres dos títols mítics en l’univers de la infància: Peppa Pig i Bob Esponja. Per si no saben de què va la cosa, els direm que “Bluey” és el nom pel qual respon una gosseta cadell de la raça blue heeler, de sis anys, que té com a bondadosos i comprensius pares el Bandit i la Chilli com a germana petita una més que curiosa Bingo.

Bluey és un animal curiós i que veu la vida d’una forma completament diferent a com la veuen els altres, la qual cosa el fa ficar-se en més d’un problema a cada capítol.Bluey ja atresora nombrosos premis, inclòs un Emmy.

tracking