SEGRE
Joaquín, al seu nou programa.

Joaquín, al seu nou programa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

De vegades s’hauria de saber per què als saberuts programadors televisius els agafa, com si no hi hagués un demà, per esprémer com si d’un llimó es tractés els seus productes més exitosos. Podem entendre que, mentre duri la ratxa, endavant les atxes, però a Antena 3 caldria recordar-li que fins i tot el més productiu dels filons s’acaba esgotant. I aquest és el risc que s’està corrent amb la figura de Joaquín Sánchez, l’encara jugador del Betis.

Paradigma d’aquell que el que tot ho que toca es converteix en or, és una figura televisiva. Ho era a través de les seues aparicions a El Hormiguero. Va arrasar a El novato, que ha estat el més vist dels últims mesos, i ara, sense temps a descansar, Atresmedia ha estrenat La penúltima y me voy, en vuit entregues, que és més del mateix que l’anterior xou, explicant les seues interioritats familiars i esportives.

Tot un èxit, sí, amb un estratosfèric 18,6 d’audiència i més de dos milions de seguidors, destrossant La 1 amb el seu teòricament imbatible Benidorm Fest (9,4) en el qual, per cert, no va triomfar l’aposta en català.

tracking