SEGRE
La guanyadora i el seu eufòric equip.

La guanyadora i el seu eufòric equip.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Es va acabar el misteri. Blanca Paloma i el seu flamenc electrònic representaran RTVE a la propera edició d’Eurovisió del mes de maig vinent a Liverpool. La cantant, nascuda a Elx el 1990, va guanyar a la finalíssima la resta d’aspirants al premi.

Veient-lo des de casa, el Benidorm Fest ens va confirmar el que havíem vist en les dos semifinals. Puntua més l’escenografia que la cançó per si mateixa. La gala, que aquesta vegada sí que es va emetre en un horari coherent, va fer de La 1 guanyadora en el prime time sabatí (Tele 5 i Antena 3 van renunciar a la lluita programant llargmetratges), tot i que amb xifres inferiors a les del 2022.

El pitjor va ser el trio de presentadors. A Rodrigo Vázquez (aprovat justet), Mónica Naranjo i Inés Hernand els va poder el directe. Han de saber, per si no han caigut encara en el detall, que Eaea serà la segona cançó amb arrels flamenques que representarà Espanya a Eurovisió.

Només es pot desitjar que Blanca Paloma no repeteixi idèntic balanç que Remedios Amaya el 1983. La seua Quién maneja mi barca va acabar última i amb zero punts.

tracking