SEGRE
Un moment del gag emès a TV3.

Un moment del gag emès a TV3.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Froilán de Todos los Santos, nebot de Felip VI i quart a la línia de successió de la corona, està, des de fa molts anys, en tots els merders i, òbviament, no són bons. Els seus últims excessos en una espiral de nits boges que no sembla tenir final han provocat que, per exemple, fos protagonista en un gag de l’últim Polònia de TV3. I amb un èxit devastador.

Més de 400.000 espectadors i un 19,1 per cent d’audiència. Per si no l’han vist encara, sàpiguen que el poden trobar sense més problemes a TV3 a la carta: està el president Aragonès ultimant els pressupostos, ignorant la CUP i Junts, quan apareix Froilán, passat de copes, mentre revisa les futures obres de la B-40. El noi esnifa totes les línies blanques de la calçada amb els plànols enrotllats.

Malgrat el que té de políticament incorrecte del gag, i a diferència de l’emès recentment a Zona franca, no ha passat (encara) absolutament res, tret d’aplaudiments i ovacions. S’aprofundeix en la teoria, ja esgrimida des d’aquí, que tot depèn de qui, o què, és l’objecte de la mofa i befa televisiva.

tracking