SEGRE
Nova carnassa per a ‘Sálvame’.

Nova carnassa per a ‘Sálvame’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Molt llibre d’estil i nou codi, però, en el fons, el que ha fet Telecinco és un canvi de cromos. Com la llegendària asseveració de Groucho Marx: “Aquests són els meus principis, però no pateixi, en tinc d’altres.” Segons la cúpula, hi ha una sèrie de personatges, els que eren habituals fins ara, que s’han d’oblidar al plató i en taules de col·laboradors, però, tranquils, hi ha llista d’espera per entrar a la sala de disseccions de Mediaset. De fet, no van tardar ni 24 hores, des de l’anunci de les noves normes, a estrenar-ne d’altres.

Si fins ara era Bárbara Rey o Isabel Preysler les que sorprenien per les seues arts amatòries, ha arribat Ana Obregón per deixar-les relegades a un rol secundari. I no parlem de la famosa paella que li va preparar a Los Angeles a l’Spielberg en persona, no. La llista d’Anina és interminable, amb Miguel Bosé (abans de), Darek, Fernando Martín, Davor Suker i Alessandro Lecquio.

Doncs bé, ara a Sálvame han destapat que també va estar enrotllada, no gaire temps, però enrotllada, amb Diego Armando Maradona, nouvingut al FC Barcelona. Alça aquí!

tracking