SEGRE
Un moment de l’estrena a Tele 5.

Un moment de l’estrena a Tele 5.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La nit de dijous va ser futbolera. Van veure el Madrid-Barça coper a La 1 més de sis milions d’espectadors amb un 36,3 d’audiència. Una barbaritat.

Dit això, quedava per saber com acabaria la guerra entre cadenes per dominar l’espai extrafutbolístic. Encara que la cosa va quedar igualada, el guanyador va ser el Supervivientes de Tele 5, malgrat que el reality no va començar de veritat fins al xiulet final al Bernabéu. Va guanyar, sí, però amb un discret 15,6 no va convèncer.

El xou de Jorge Javier Vázquez, la veritable estrella del programa com ho era Mercedes Milá a Gran Hermano, va registrar la pitjor audiència de la seua història, que mai no va baixar del 20 per cent amb cotes del 36,07 el 2019 i del 32,03 el 2020. L’any passat es va quedar en el 21,7. Esclar que a La 1, fins i tot sent bo el registre, l’estrena del talent show Cover Night, amb Miguel Bosé com a jurat, es va quedar en l’11,9.

Registre fluix però alt per a una cadena que va de disgust en disgust (acaba de cancel·lar Todos contra 1). Clar que pitjor li va anar a Antena 3 amb el seu La penúltima y me voy amb un mínim 9,4.

tracking