SEGRE
Foto recent amb la seua filla Lara.

Foto recent amb la seua filla Lara.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Dia trist el de divendres amb la desaparició de dos dones figures emblemàtiques de la comunicació. Aquí se’ns en va anar Mary Bometón, amiga i companya des de fa tants anys que ja gairebé ni me’n recordo, una veu referencial de la ràdio lleidatana. A Madrid se’ns n’anava Laura Valenzuela, als 92 anys, actriu notable però, sobretot, inigualable presentadora televisiva.

Pionera a TVE, en aquell Paseo de La Habana, es va fer llegenda (sí, va fer molts més programes en altres cadenes) presentant, en blanc i negre, el Galas del sábado al costat del seu “marit” televisiu, Joaquín Prat. Permetin-me una anècdota d’avi batalletes. Per aquelles circumstàncies de la vida, vam ser els primers de la família a tenir un aparell de televisor.

Com que els dos germans de la meua mare vivien a menys de cent metres al carrer Boters (nosaltres a Jaume el Conqueridor) ens reuníem tots a casa per sopar. Entre tots aportàvem les truites, l’embotit, l’amanida, el vi.. Van ser vetllades entranyables, familiars i inoblidables, amb ells de grans protagonistes.

tracking