SEGRE
Aquest dissabte tanca el ‘Weekend’.

Aquest dissabte tanca el ‘Weekend’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Prenguin nota. Aquest dissabte 25 de març serà l’últim en què podran veure a La Sexta, a partir de les 15.30 i fins a les 20.00 hores, l’Aruser@s Weekend. Atresmedia ha decidit cancel·lar aquest magazín que es va estrenar el setembre del 2022.

La baixa audiència n’ha estat la causa i, també sens dubte, un cert cansament de l’espectador, ja que Alfons Arús (Barcelona, 1961) mantenia programa de dilluns a divendres, en franja matinal, a més de la versió sabatina de tarda. Una pena per a aquest totterreny televisiu, que, després de passar de la ràdio, va ser capaç de crear el llegendari Força Barça, emès en tres cadenes diferents, La 2, Antena 3 (allà es va titular Al ataque) i TV3, però on va acabar de consagrar-se va ser a 8TV, quan aquesta cadena era una més que seriosa alternativa a l’autonòmica catalana, presentant l’Arucitys, amb què va batre rècords d’audiència, del 2002 al 2018.

Però no s’espantin, Arús seguirà amb l’Aruser@s matinal, però amb un petit canvi efectiu després de Setmana Santa: en comptes de les 7.30 començarà a les 07.00. Vaja, que li tocarà matinar una mica més!.

tracking