SEGRE

Divina Farreny Justribó

Agraïment a la policia de Lleida

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

L’altre dia, a l’avinguda de Madrid cantonada amb plaça Espanya em van robar la bicicleta que tenia aparcada i lligada en un lloc habilitat. Immediatament vaig trucar a la Guàrdia Urbana per informar-los dels fets. Alhora els vaig enviar la foto de la bici sostreta així com a amistats, coneguts i xarxes socials per tal que se’n pogués fer la màxima difusió.

A les 20.45 h i gràcies a la diligència i bona feina de la Guàrdia Urbana, Servei de Sala de gestió dels Mossos, patrulla muntada amb bici i motoristes van aconseguir trobar el “paio” que me l’havia robada i que la intentava vendre al c/ Nord-Avinguda Segre. Gràcies enormement per la vostra feina i entrega. Cada dia, i més en aquesta època de l’any som, molta gent que ens roben les “nostres cames” (la bici), i una mica dels nostres valors.

Anem en bici per tenir un aire més net, per fer salut, per descongestionar la ciutat, perquè ens agrada aquest mitjà tan eficient, econòmic i saludable i no volem deixar de ferho. Aprofitem per demanar a l’ajuntament de Lleida i altres institucions la màxima sensibilitat per aconseguir un territori i una ciutat amiga de la gent que anem amb bicicleta, nosaltres us ho agrairem i com a col·lectiu treballarem pel respecte a tot el que ens envolta.

Gràcies

tracking