SEGRE

Lidia Ber Salmons

Indignació per una denúncia

Alcaldessa de les Avellanes i Santa Linya

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

M’adreço a vostè com a alcaldessa del municipi de les Avellanes i Santa Linya, per manifestar la meva indignació davant la denúncia interposada per la senyora Montse Gené Castán –cap de l’oposició i regidora de CiU del nostre Ajuntament– al Síndic de Comptes contra el procediment emprat arran de la cessió dels terrenys per a l’execució de la primera i segona fase de construcció de la carretera de Santa Linya.

Tot el projecte ha estat obra de la Diputació de Lleida, la qual és titular d’aquesta via, i els passos que ha seguit l’Ajuntament han estat aconsellats i sempre seguint les directrius d’aquest organisme. A més, s’ha comptat en tot moment amb el vistiplau i la conformitat de tots els veïns i veïnes afectats pel projecte.

De tota manera, volem deixar totalment clar que van ser els mateixos veïns els que van cedir gratuïtament a l’Ajuntament els terrenys afectats per l’execució dels vials per tal que es poguessin accelerar els terminis de realització de l’obra i que, al seu torn, l’Ajuntament va cedir aquests terrenys a la Diputació, ja que fer-ho pel procediment d’expropiacions hauria demorat de manera considerable l’inici de la carretera nova.

L’Ajuntament que m’honora presidir, com així ha fet durant tot el nostre mandat, ha seguit sempre una política de total transparència davant els veïns i les veïnes del nostre municipi, motiu pel qual hem atès, atenem i atendrem totes les explicacions i suggeriments al respecte d’aquesta i qualsevol altra obra pública que s’executi en el nostre municipi.

M’entristeix el fet que alguns regidors i regidores prioritzin la seva pròpia carrera política i que la vulguin fer passar per damunt de les necessitats del municipi del qual són electes. És un aspecte que rebutjo totalment, ja que considero que va en detriment del benestar dels veïns i les veïnes i que posa en perill l’acabament immediat de l’obra que resta, que són gairebé 2,5 quilòmetres.

Des de l’Equip de Govern prioritzem la necessitat, en aquest cas, d’una carretera segura, digna i sense perills i, encara que sigui a poquet a poquet, estem disposats a fer el que sigui en les nostres mans per veure-la acabada com més aviat millor.

No vull acomiadar-me sense donar les gràcies a l’esforç dels Serveis de Carreteres de la Diputació de Lleida i, sobretot, als veïns i les veïnes que amb accions com les seves, recolzen i donen vida a petits pobles com és el nostre.

tracking