SEGRE
Companys Centre, 'thanks and bye!'

Companys Centre, 'thanks and bye!'

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Han passat vint-i-sis anys d’aquell 4 d’agost, quan vam obrir. Recordo la il·lusió de tota la família i també dels veïns inquiets del barri per saber de què seria la nova botiga que obriria en un reformat carrer Lluís Companys de Lleida. Un quiosc, una papereria, una llibreria, una botiga de regals, i en fi… molt més.

El Companys Centre ha tingut des del seu inici i fins un mes abans de tancar, llum i molt de color en 150 metres quadrats que feien embogir tothom. La majoria de vosaltres sempre ens heu dit “el que no es troba aquí, no hi és en tot Lleida”. I cert és, perquè fèiem tot el possible per atendre i donar el millor als nostres clients. Heu estat el motor de la nostra botiga, el motor del nostre afer. Melancolia i certa tristesa tenim en aquests moments, però la vida té moments, cicles i etapes. La nostra família té altres projectes i altres camins en els quals el Companys Centre no hi pot ser.

Estem contents i hem estat valents, d’això ens sentim orgullosos i mirem amb bons ulls el futur que vindrà. Això sí, abans de marxar només ens queda agrair a cada un de vosaltres (del barri, de Lleida, dels pobles més a prop i més lluny i fins i tot de fora la província) que heu estat, a banda de clients, fins i tot amics.

Hem compartit molts moments... quan hem xerrat i discutit de futbol, quan hem xerrat de les feines i de la vida en general, quan ens hem felicitat per coses que hem compartit junts, quan ens hem sincerat dels nostres i vostres problemes familiars, quan ens hem acomiadat perquè heu deixat el barri o la ciutat, quan hem estat jugant amb el petit o petita de la casa, enredant o engrescant una compra d’una joguina més, quan malauradament us hem hagut de donar el condol, quan comentàvem coses sense importància mentre us hem embolicat meravellosament aquell regal tan especial per a vosaltres....

tracking