SEGRE

Els teus companys d'Inspecció de Treball

En memòria de Fernando Cortés

En memòria de Fernando Cortés

En memòria de Fernando Cortés

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El 6 d’octubre passat va morir Fernando Cortés Huguet, Cap de la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social de Lleida des dels anys 60 fins a l’any 2005, en què va passar a la inspecció de cartera, fins a la seva jubilació l’any 2009.

Aquells que vam tenir l’oportunitat de treballar al seu costat el recordarem com un magnífic Cap, un gran company i una excel·lent persona. A la seva gran formació jurídica sumava un amor especial a la lectura i una inquieta mirada sobre tot allò que succeïa al seu voltant, la qual cosa feia d’ell un gran conversador.

Responsable de la formació de nombroses promocions d’inspectors, subinspectors i personal administratiu destinats a la Inspecció de Lleida, va saber ensenyar, corregir, donar consell i, sobretot, escoltar, des del seu despatx sempre amb les portes obertes. Va compaginar la seva tasca inspectora amb una prolífica activitat didàctica a través de conferències, cursos, laudes i discursos, destacant per les seves grans qualitats per a l’oratòria, atrapant els assistents amb la seva profunda formació jurídica, claredat d’expressió i riquesa en anècdotes.

Exemple de dedicació, honestedat i equitat, va ser admirat i estimat igual tant per treballadors com per empresaris, sindicats i companys. Va saber fer, amb el seu afecte i respecte envers tothom, de la Inspecció de Treball de Lleida una gran família.

Fernando, et trobarem a faltar. Descansa en pau, company, amic.

tracking