SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Després de quaranta anys l’Estat espanyol ens ha demostrat que no hi ha res a fer. En la transició del 78, en lloc de fer un Estat federal on tothom parlés i tingués un tracte d’igual a igual, no han pogut reprimir el seu ADN conqueridor i imperialista que els ha fet perdre totes les colònies, l’última, Catalunya. L’únic que volen quan parlen de tornar a la legalitat és que siguem essent un poble submís i agenollat on no puguem decidir res. 

Se’ls en fot, aquesta Espanya que tant estimen, ens volen aniquilats! Només tenim una sortida: declarar la DUI i d’aquesta manera començaran a desencadenar-se reaccions pel fet d’haver fet un trencament amb la legalitat establerta i la comunitat internacional haurà de posicionar-se, ja que l’Estat farà coses que no s’ho pot permetre.

D’Europa no en sortiríem, no els convé, però també hi ha uns quants països dels més avançats que no hi són. Per acabar, amb tanta xuleria com tenen, tots/es sabem que es necessita contrapès internacional per negociar. Doncs proposo picar l’ullet a Rússia i la Xina, que facin un tomb per aquesta terra tan bonica i geoestratègica com és Catalunya. Als europeus i resta d’Occident els faltarà temps per reconèixer-nos. Recordem que el dictador Franco va morir al llit de vell per l’aval dels EUA per posar bases militars. Només demanem al 2017, ser lliures i poder decidir.

tracking