SEGRE

Alumnes de 5è i 6è de l'Escola Enric Farreny

Gràcies

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Som els alumnes de 5è i 6è de l’escola Enric Farreny de Lleida. En relació a la Setmana dels drets dels infants, volem donar les gràcies per tot el que es fa a la nostra ciutat per tal d’educar a tots els nens i nenes. Tenim la Biblioteca Pública de Lleida, on el personal amable convida a entrar i gaudir de la lectura; les ludoteques dels barris, on hem passat bones estones i hem desenvolupat grans idees gràcies als jocs, les manualitats, la música... També donem les gràcies per les nostres escoles i a tots els professors que fan que dia a dia anem creixent i aprenent a construir un futur millor.

Tanmateix volem escriure aquesta carta per informar que fa dos anys que l’hort de la nostra escola no funciona. Voldríem que ens ajudessin a tornar a engegar el projecte de l’hort perquè ens agradaria tenir un lloc més agradable durant el curs, aprenent a cuidar les plantes i a conèixer el nom de tot allò que volem tenir en el nostre terreny. Ens agradaria que ens possessiu uns palots per tal que les plantes i verdures creixin.

Els alumnes de l’escola ja ens encarregaríem de plantar i regar. També construiríem un espantaocells, decoraríem l’espai i trauríem les males herbes! Us demanem si us plau que ens ajudeu que l’hort de l’escola Enric Farreny torni a funcionar, per treballar en equip i compartir moments amb alumnes de tots els cursos. Moltes gràcies

tracking