SEGRE
Sense pessebre vivent

Sense pessebre vivent

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sóc un ciutadà espanyol i català, pare de família, i m’adreço a vostès per denunciar que, mentre algunes persones s’escandalitzen cada vegada que algú apunta sobre l’adoctrinament de les escoles i la discriminacion que patim els que no som independentistes, els exemples que vivim molts són reals.

Certament, l’escola catalana ha estat sempre un exemple d’integració i immersió lingüística, en la qual els alumnes han tingut la sort de conèixer, almenys, dos idiomes: català i castellà. Però també és cert que d’un temps ençà, les directives de certs centres s’han decantat ideològicament a favor del moviment independentista, que sent respectable, hauria de no intentar ser dogmàtic.

La meua denúncia no és fruit del sentimentalisme nacional, sinó d’un exemple clar. El Col·legi Mare de Déu de Montserrat de Les Borges Blanques ha decidit unilateralment (com sembla estar de moda prendre decisions últimament) que aquest any no se celebrarà el Belén de Navidad, encara i quan aquest any se celebrarien els 25 anys del seu tradicional Pessebre Vivent, una efemèride que l’alumnat hauria de poder celebrar, al marge d’un context polític del qual no tenen cap culpa.

Llavors, he de callar quan el meu fill i els seus pares no podrem disfrutar del seu concert de Nadal perquè uns quants se salten la llei i s’escandalitzen que hi hagi conseqüencies? Hem d’estar espantats i en silenci els que no estem d’acord amb ells? Des d’aquí demano ajuda perquè, a qui correspongui, prengui mesures perquè ningú no li tregui el dret al meu fill de celebrar el Nadal com cada any.

tracking