SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sr. Postius, vostè vol ser alcalde de Lleida pel PDeCAT al 2019? Doncs crec que he de ferli una mica de repàs històric de la ciutat, per tal que vostè no digui més tonteries ridícules ni fomenti els valors de la intolerància i manca de respecte al qui no pensi com vostè.

Llegeixo al diari SEGRE del dissabte dia 2 de desembre a la pàgina 4, la noticia que vostè, Sr. Postius, elevarà escrits al síndic de greuges i no sé quantes actuacions més, per intentar que marxi la Policia Nacional de les seves instal·lacions, que estan allà des del 2007. A quin any som, Sr. Postius? Finals del 2017.

Veurà, el col·legi Lestonnac, anteriorment dit Ensenyança, sempre ha estat al mateix lloc, i a l’edifici que ara hi ha la Policia Nacional, anys enrere era el Govern Militar, amb el col·legi al costat. És a dir, tot al mateix lloc que està avui. Suposo que les nenes que hi anaven, ara ja senyores de més de 40 anys, estan totes traumatitzades i en tractament psicològic. És broma. Fa anys que la Policia Nacional té el mateix gual que ara, en el carrer que comparteixen amb el col·legi i cap problema.

Qui fomenta la intolerància és un intolerant. Mai és bo per a la societat fomentar aquests valors. La policia és policia, siguin Mossos d’Esquadra o Policia Nacional. Tots reben ordres dels superiors, però bàsicament hi són per ajudar la societat, etcètera. I, si us plau, no contesti parlant sobre l’actuació de l’1 d’octubre, ja que aleshores podem recordar altres actuacions, però refregar- se amb els errors no ens aporta cap tipus de tranquil·litat ni bona convivència social.

Sr. Postius, fomentar als nens i no tan nens valors d’odi envers un cos policial és indigne per vostè, que vol ser alcalde, i li recordo que és diputat al Congreso de los Diputados a Madrid, allí hi ha Policia Nacional.

Què farà vostè si té algun ensurt a Madrid? Acudir a una comissaria de la Policia Nacional, oi? Prou demagògia. Prou fomentar valors d’intolerància. Prou manca de respecte.

tracking