SEGRE

Joan Vilella

Resposta a un tal Josep de Lleida

PORTAVEU DEL PP A L’AJUNTAMENT DE LLEIDA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

En resposta a la Carta del Dia publicada el 12 de gener i firmada per un tal Josep de Lleida, li diré a aquest senyor que la diferència entre ell i jo és que jo dono la cara, mentre que ell s’amaga darrere d’un pseudònim i això és de covards i permet faltar a la veritat com ha fet.

M’acusa de fer de regidor del Sr. Ros per sortir en fotos al seu costat, pobre argument el seu. Que em vegi en fotos al costat del Sr. Ros vol dir que, com a mínim, intento fer la mateixa activitat municipal que l’alcalde i sempre en benefici del Grup Municipal del Partit Popular.

També em diu que no faig propostes per a la ciutat i els ciutadans de Lleida. Amb això demostra un desconeixement alarmant de la política municipal, a més que no es llegeix la premsa local. Només per refrescar-li la memòria li diré que propostes tan beneficioses per als ciutadans de Lleida com la reducció de l’IBI, els ajuts al pagament de l’IBI per a les famílies i persones amb dificultats econòmiques, el Programa Integra per a la creació de llocs de treball o la desitjada recuperació del Parc de les Basses han sortit d’aquest humil regidor.

Li suggereixo que llegeixi més la premsa i en particular el diari SEGRE de dimecres passat, dia l0 de gener. Finalment, li he de dir que jo sempre he estat una persona disciplinada, una persona de partit i a disposició del partit i que, en aquests moments, no crec que sigui un problema per al Partit Popular de Lleida, sinó un destorb per a les pretensions polítiques d’alguns.

tracking