SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sr. Vilella, vostè és un càrrec públic com a regidor a l’ajunta· ment de Lleida del Partit Popular, i té un sou que rep gràcies tots els lleidatans/es que pa· guen els impostos a la ciutat, d’allà percep el sou. Dit això, vostè pot rebre crítiques per part d’un ciutadà, és normal en democràcia, si aquest ciuta· dà des de la seva perspectiva considera que no està d’acord amb la seva feina a la Paeria, sempre amb respecte com li expressa en la carta al director publicada al SEGRE el dia 12.

I vostè, Sr. Vilella, què diu en la seva resposta en la carta al director del dissabte dia 13? Entenc que li agafa un rampell i som-hi, aquí expressa una cosa que no és del seu gust (faig “cortar y pegar” de la seva carta): “Li diré a aquest senyor que la diferència entre ell i jo és que jo dono la cara, mentre que ell s’amaga darrere d’un pseudònim, i això és de covards.” És inadmissible la seva manca d’educació i respecte, ni dirli a un ciutadà que no coincideix amb el que fa a la Paeria “que s’amaga darrere pseudò· nim, i això és de covards”.

On vol arribar amb la seva prepotència? Vostè, càrrec públic, sí, càrrec públic, és com si estigués en un aparador! Doncs aquesta és la seva realitat mentre sigui regidor. Estem en una democràcia i es pot discrepar! I signar amb pseudònim, d’acord, Sr. Vilella? Vostè ha de ser educat i respectuós amb la ciutadania, si no pot assolir aquest repte d’autocontrol, no faci demagògia i deixi la política.

tracking