SEGRE

Alex Mases Xifré

Treballant per Linyola

Batlle de Linyola

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El dimecres dia 7 de març es va publicar a la secció de cartes al director d’aquest diari un escrit d’opinió firmada amb pseudònim fent una olla barrejada de difícil digestió. Tal com l’anava llegint m’anava envaint un sentiment de mandra, no pel fet de serne l’eludit directe, sinó pel fet de pensar que m’hauria de tornar a posar a la defensiva i justificar-me de nou tot intentant desmentir aquella aglomeració de postveritats.

Cap regidor de Linyola ha renunciat mai a la seva retribució per satisfer aquesta suposada demanda del batlle, ni que fos aquesta la condició principal que un servidor optés a la batllia de Linyola. De fet, el tema de la meva retribució ja es va voler polemitzar durant les darreres eleccions municipals i va ser un dels temes que més vam explicar en les diferents reunions i mítings, evidentment a part de tot l’eix programàtic propi. I una de les idees personalment clares era la necessitat que qualsevol futur batlle o batllessa de Linyola havia de dedicar moltes més hores de les quals fins en aquell moment s’hi dedicaven per senzillament ser capaços d’endreçar el poble més enllà del curtterminisme dels quatre anys.

Transversalment oposada és la motivació respecte de l’acusació. Pel que fa el meu salari actual, ni mai he amagat ni mai he fet ostentació del fet que sigui un 30 per cent menor respecte de la meva responsabilitat anterior com a caporal de torn del cos de Mossos d’Esquadra. En números rodons, actualment 1.600 euros mensuals, fa tres anys 2.250 euros mensuals. A part, quedaria la pertinent minva en les pagues dobles i en les cotitzacions. I qualsevol persona que ho vulgui comprovar, li recordo que mensualment es publiquen totes les despeses del consistori i s’exposen públicament. Tinc el goig de tornar a fer públic que actualment i gràcies a la confiança d’una majoria del poble de Linyola, em dedico amb cos i ànima a treballar per intentar millorar el nostre poble.

I com a persona humana, cal reconèixer que els qui tenim responsabilitats en la gestió municipal també estem exposats a cometre errors. En el cas concret de la gestió de la nevada al poble així ho hem reconegut i ho hem fet públic aquesta setmana en un comunicat a les xarxes socials de l’ajuntament de Linyola. Digueu-me malpensat, però voler confondre la part pel tot no és cap idea innovadora ni innocent. Tergiversar els fets per intentar modelar opinions i voluntats a cop de mentides i fal·làcies, tot abusant dels clams populistes generadors de rumorologia fàcil, últimament és el pa nostre de cada dia. No cal arribar fins a Waterloo per no tocar vores.

tracking