SEGRE

SARA MESTRES

Carta de resposta a la Sra. Neus Ramonet

REGIDORA DELEGADA DE SEGURETAT CIUTADANA I DE POLÍTIQUES PER AL CIVISME I LA IGUALTAT DE L’AJUNTAMENT DE LLEIDA

Creat:

Actualitzat:

Resposta de Sara Mestres a la carta de Neus Ramonet

Sr. Director:

Lamento profundament el to de la seva carta, Sra. Ramonet, perquè la veig enquistada de radicalisme, quan el seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, ha declarat recentment el retorn a les tesis del 2012 i la renúncia de la via unilateral.

Nosaltres, els socialistes, som demòcrates i catalanistes, per molt que vostès ens ho vulguin negar i amagar. Per això continuarem amb la voluntat de trencar aquestes trinxeres en les quals estan parapetats. Les trinxeres no porten enlloc, Sra. Ramonet, com també ho ha entès la direcció del seu partit amb aquesta declaració pública que renuncia a la via unilateral, d’aquí que nosaltres apostem per eixamplar el diàleg, per tornar a la legalitat i per poder parlar de Catalunya com un sol poble. Perquè nosaltres volem construir país, desitgem que Catalunya avanci i treballem per posar fi a aquesta situació política sense sortida, a la qual ens ha conduït la intransigència i tirar pel dret.

Aquesta acusació és injusta, Sra. Neus Ramonet, que ens acusi de ser còmplices de les porres, els cops, l’odi i la sang vessada. Nosaltres no hem propiciat aquest escenari, producte d’una radicalitat que ara sembla que volen reconduir, sortint de les trinxeres i apuntant-se a una manera de fer política que els socialistes hem demanat des del primer dia: cercar solucions amb diàleg i seny. Acabaré aquest escrit fent referència a l’escridassada que va rebre l’alcalde de la nostra ciutat davant el Museu de Lleida. Es tracta d’una actitud vergonyosa, que no es mereix un demòcrata com el paer en cap, malgrat que és allò que molts de vostès han volgut traslladar a la ciutadania: que els socialistes no som demòcrates i que som responsables de tots els mals del país.

Facin una mica de reflexió i autocrítica, si us plau. Alguns de vostès ja ho han començat a fer.

tracking