SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

No puc negar que em vaig alegrar del canvi de govern, encara que amb reticències. Ja he manifestat en anteriors cartes la gran responsabilitat que tenen els socialistes en la situació que Catalunya està patint. Ara, aquestes reticències estan justificades: el Sr. Sánchez comença molt malament amb Catalunya. No podia triar cap persona més contraindicada com a ministre d’Exteriors que el Sr. Borrell.

Quina imatge de Catalunya donarà aquest senyor a Europa i al món? La de la Catalunya que s’ha de desinfectar i espanyolitzar? Aquest personatge, que es manifesta juntament amb Societat Civil Catalana i que demostra una desafecció tremenda amb Catalunya, no pot ser bo per a nosaltres. No podem esperar que faci res perquè els exiliats puguin tornar a casa i si està a les seves mans, farà el possible per perjudicar-los.

En un altre ordre de coses, també volia dir que aquesta persona és insaciable. No n’ha tingut prou encara de “chupar del bote”: ministeris, càrrecs a l’exterior, consells d’administració de grans empreses amb guanys milionaris (Abengoa) i ara amb 71 anys un altre ministeri. Per què a nosaltres ens obliguen a jubilar-nos amb 65 anys i ells no tenen límit? (com Celia Villalobos, que vol treballar fins als 80).

No serà perquè la seva feina no desgasta gens? Sr. Borrell i companyia: sou uns egoistes. Creieu que d’aquesta manera contribuïu a disminuir l’atur juvenil? Només vosaltres teniu el dret de treballar? Ens fareu un gran favor si feu un pas al costat i encara més, si ens deixeu en pau.

tracking