SEGRE

DIRECTIVA UE BALÀFIA

UE Balàfia: de l'ascens a Segona Catalana i del compromís tècnic del club

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Amb 23 equips –un dels quals inclusiu– i quasi 400 jugadors, la UE Balàfia ha viscut intensament la temporada 2017/18. La gran alegria ha estat l’ascens a Segona Catalana de l’equip Amateur, una fita que ha esdevingut un èxit per al club i, per què no, també per a la ciutat de Lleida. Des del club, treballem perquè els nostres jugadors entenguin el futbol com el gran esport que és, on l’èxit individual només té sentit si s’encomana a l’equip i, per extensió, al club.

En la mateixa línia –i tenint en compte aquesta exigència i esforç que volem en els nostres jugadors–, la direcció tècnica de la UE Balàfia ha apostat per introduir una sèrie d’ajuts tècnics que facilitin el rendiment esportiu i, també, la comoditat en el camp. Així doncs, l’Amateur ha ascendit a Segona Catalana equipat amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment fet a mida, Ilerprotect ®; un dispositiu no obligatori (encara) a casa nostra però que ja és d’ús habitual en molts esports i països.

Amb el mateix objectiu, el club també aposta per protegir la base amb canyelleres innovadores, gràcies a l’empresa Flekick. Des del club, esperem que aquestes millores tècniques ens portin més èxits esportius però que, sobretot, els nostres jugadors gaudeixin del joc i se sentin afortunatsde vestir els colors de la UE Balàfia. Bon estiu, cracs!

tracking