SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

A tu, noia, et vull dir que vigilis les companyies, que et cuidis, que valoris el més íntim de la teva sexualitat i no ho vulguis vendre a un sac de músculs i tatuatges (amb tot el respecte pels portadors de músculs i tatuatges), però és per entendre’ns, ara et diria, que et busquis un bon noi, algú treballador, a qui estimis i que t’estimi i que guardis aquesta relació amb panys de tendresa i d’afecte. En el sentit que si tens sort, o més que sort, i trobes la teva parella ideal, guarda’t d’infidelitats i rollos que no duen enlloc. No tinguis pressa, potser el teu amor tarda.

Qui sap a quina edat té planificat Déu l’encontre amb la teva parella ideal? No tinguis pressa, si us plau, no tinguis pressa. La pressa és una mala consellera, així com les revistes per a joves adolescents incautes i la societat en excés consumista, que no crec que sàpiguen el mal que fan, si la seva consciència els parlés, potser un altre gall cantaria. T’ho diu algú que en el seu moment es va equivocar i que ara enyora la seva parella ideal. Per no pensar en el que pot passar si et quedes embarassada en un embaràs no desitjat, amb una parella inadequada i immadura.

Què faràs? Avortaràs? No saps les conseqüències físiques i mentals que pot tenir un avortament. No val la pena esperar que el noi, la noia si és el cas, sigui l’adequat, l’estimat? No et parlo d’un amor de passió, et parlo d’un amor de tot cor de tot enteniment de tota estima. I el mateix que et dic a tu ho dic a totes les persones que anhelen un amor i que el busquen només en el sexe. Sexe sí, però amb amor.

tracking