SEGRE

Diversos signants

Agraïment

Pares i mares de nens i nenes afectats per la falta de places per matricular el curs 18/19 a l'Escola Mossèn Josep Arqués de Cervera

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El grup de pares i mares que finalment hem aconseguit matricular els nostres fills i filles a l’escola Mossèn Josep Arques de Cervera volem, amb aquest escrit, tancar per part nostra aquest episodi de l’escolarització dels nostres fills i filles. El volem tancar agraint a tothom que ha fet possible trobar la solució al greuge. I no volem personalitzar, ja que no ens voldríem deixar ningú.

Tampoc volem agrair res a qui no s’ho mereix. Cadascú sabrà què ha fet en pro de tota la comunitat educativa en aquest procés de matriculació per al curs vinent i qui no. Cadascú amb la seva consciència. El que volem agrair especialment és el paper jugat per l’anterior equip directiu de l’escola Mossèn Josep Arques amb el seu treball des de fa mesos per evitar que aquest problema que hem tingut a Cervera no fos tal.

Agrair especialment també al que havia de ser el nou equip directiu de l’escola per la seva entrega màxima a allò que tant ells com nosaltres i com més d’una cinquantena de professors de l’Institut Segarra creiem just per a la comunitat educativa. Aquest nou equip directiu ha pagat amb la seva renúncia, cosa que trobem injusta, ja que al final s’ha demostrat que allò que exigíem al Departament d’Ensenyament era factible.

Aquest grup de pares i mares que us parlem ens sumem a les moltes demandes perquè es restitueixi el projecte i l’equip directiu encapçalat per la Rosa Caballol. Amb la seva posició han demostrat que no hi ha millor equip per vetllar i dirigir l’escola Mossèn Josep Arques. Paral·lelament, també volem agrair el suport i feina feta des de l’AMPA, que en tot moment ha vetllat per donar solució als problemes que han afectat a la seva escola en tot el procés.

També un agraïment al Paer en Cap de Cervera per la seva implicació a buscar una solució per aquest problema que ha afectat la ciutat. Per últim, ens agradaria demanar que aquest clam que hem mantingut com a pares i mares per a poder portar els nostres fills i filles al centre escollit no sigui estèril. I també vetllar per tots els interessos dels alumnes que són els principals afectats, tenint en compte el repartiment dels nens no escolaritzats a les tres escoles de Cervera.

Que no torni a passar un cas com el d’aquest any. Que Paeria, Departament d’Ensenyament, escoles i tothom a qui pertoqui planifiqui conjuntament i en equip les línies escolars de pensant en els alumnes i les famílies, que no s’oblidin d’aquest punt, que no sigui una cosa aleatòria. Aquesta gestió afecta les famílies, les escoles i els seus membres en el seu dia a dia durant una pila d’anys. No ho oblidem, si us plau.

tracking