SEGRE

Àngel Ros i Domingo

Un projecte de millora urbanística

ALCALDE DE LLEIDA

Àngel Ros

angel ros

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El Sr. Josep M. Albareda ha adreçat una carta al seu diari fent públic el malestar contra l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida per promoure el projecte sobre el complex municipal de Ciutat Jardí, que inclou la construcció d’uns camps de futbol en una zona on ara és un herbassar. Diu el Sr. Albareda que la gent que viu a Ciutat Jardí no en sabia res del projecte, tal com ha comprovat en les reunions de la plataforma opositora, i veu un intent de justificació i manipulació totes les explicacions que els diferents membres del govern municipal han donat per avalar-lo.

En primer lloc, voldria explicar al Sr. Albareda que tal vegada està traient conclusions precipitades fruit del desconeixement que confessa tenir sobre el projecte. La nostra voluntat sempre ha estat informar amb la màxima transparència. I vull fer-li saber que, en el decurs de la tramitació del projecte, hi ha hagut fins a tres reunions amb els veïns, per explicar-los-hi aquesta transformació urbanística, que, a més de la construcció dels camps de futbol, contempla un nou espai per l’associació de veïns, una zona de lleure entre la zona esportiva i Enric Farreny i una remodelació dels carrers adjacents.

I tot mantenint la propietat i l’ús públic de l’espai. Lamentem que aquesta informació no hagi arribat a l’abast general del veïnat com diu el Sr. Albareda. No era el nostre desig, si ha estat així. I també lamentem que el projecte no hagi rebut cap al·legació en el seu moment, durant el període d’exposició pública, tràmit administratiu que va tenir lloc als mesos de febrer i març.

Però li reitero que no ha estat per una voluntat del Govern municipal, ja que els primers planells del projecte ja es van presentar públicament fa més d’un any, en un acte en què també hi havia representació veïnal de Ciutat Jardí. Tot i això, el convido a conèixer el projecte més a fons. Estic convençut que si ho fa, canviarà d’opinió sobre aquesta actuació que millora urbanísticament i paisatgística la zona, en incorporar un nou equipament municipal, que gestionarà un club dedicat al futbol base amb més de 400 nens i nenes i que donarà continuïtat a l’Arborètum.

tracking