SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Segons l’estudi de la Universitat Egípcia de Tanta, dels metges Ibrahim i Okasha, l’insecticida Bt del panís transgènic corromp l’intestí prim de les rates de laboratori i les fa emmalaltir. A Espanya, consumim aliments elaborats amb panís Bt i respirem el pol·len (amb el gen 3t) de les nostres més de 100.000 hectàrees de cultiu sense ser conscients que el l’insecticida Bt ens corromp igual que a les rates, gràcies que fa més de vint anys que el nostre sistema sanitari mira cap a un altre costat.

La corrupció del panís Bt va quedar instal·lada als camps i taules d’Espanya quan se’n va autoritzar el cultiu i consum a mitjans dels noranta. Els malalts estem desemparats, sense control sanitari de l’insecticida Bt que corromp el nostre cos, convertit, segons els experts, en una fàbrica d’insecticida Bt per mediació dels nostres propis bacteris contaminats.

S’ha de demanar responsabilitats als que han proveït aquest insult a la vida i investigar si l’autorització de la corrupció que ens causa l’insecticida Bt del panís transgènic al medi ambient, a la cadena alimentària i als nostres cossos té contraprestacions.

Els habitants dels regadius de la vall de l’Ebre patim la contaminació més elevada de tota la Unió Europea per l’insecticida Bt del panís transgènic, del qual és urgent que s’anul·li l’autorització.

tracking