SEGRE

UN AFICIONAT PREOCUPAT

CE Lleida Llista Blava, l'orgull de Lleida

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Lleida, capital del Segrià, capital de la província catalana i, des del abril passat, campiona d’Europa d’hoquei patins, gràcies a la meravellosa temporada del club de la ciutat, el CE Lleida Llista Blava. Un club que cada quinze dies omple el pavelló Onze de Setembre per fer gaudir els aficionats d’un esport vibrant, un club que, any rere any, durant els últims sis anys, es manté a la màxima categoria d’aquest esport. Un club que lluita cada any per deixar el nom de la ciutat en el lloc més alt i que s’ha consolidat com un dels equips grans de l’OK Lliga.

Per desgràcia, també és un club que, ara per ara, segueix sense un patrocinador que pugui ajudar-lo econòmicament a aconseguir noves fites. Com és possible que el Lleida Llista Blava, l’únic equip que ha fet Lleida campiona d’Europa en la màxima divisió d’un esport, hagi de patir aquestes penúries econòmiques? Ara mateix, el Lleida Llista Blava ha de jugar la copa intercontinental, l’equivalent en futbol a la Supercopa d’Europa, i es troba sense finançament per al desplaçament i l’estança dels jugadors a Portugal, seu de l’esmentada competició, la qual cosa podria provocar que el CE Lleida Llista Blava hagués de renunciar a disputar aquest trofeu, que se’ns dubte s’ha guanyat a pols partit a partit.

Des d’aquí m’agradaria fer una crida, tant a les empreses lleidatanes com al Sr. Fèlix Larrosa, nou paer en cap: per què no ajuden un club que passeja el nom de Lleida per Europa? Un club que s’ha convertit en l’orgull de la nostra ciutat.

tracking