SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Ara que el PP sembla haver optat, encertadament, per aplicar el bisturí i renovar la cara i discurs dels seus líders a nivell nacional, vegeu el cas del seu nou i flamant president com el del seu nou secretari general, no estaria de més que la renovació s’estengués a nivells inferiors: com és el cas de Lleida. La presidenta provincial de Lleida, fins i tot sent jove en edat, té un llarg recorregut per diferents càrrecs de rang polític i no tan polític.

Consulti’s a l’hemeroteca com ja en l’època d’Aznar va ocupar un càrrec d’assessora a la Subdelegació del Govern a Lleida, per després passar a assessorar el Grup Municipal popular de la capital lleidatana, encara que el consistori el va trepitjar poc ja que es dedicava més aviat a tasques administratives en el partit, calia fer mèrits per a escalar! Tot seguit, l’any 2010, la llavors presidenta dels populars lleidatans, la Sra. María Dolores López, la va catapultar com a número 2 en les llistes del Parlament català, fins i tot en dues ocasions resultant tocar-li el tàndem el premi de ser elegides en ambdues conteses electorals 2010 i 2012.

El 2015, després que la Sra. López fes l’“escapada” com a número 1 a les llistes municipals (amb el resultat ja sabut per tots), la Sra. Xandri va escalar fins al número 1 de les llistes autonòmiques quan va resultar novament, loteria en mà, reelegida. L’escudera de la Sra. López va resultar elegida presidenta provincial el 2017, i el desembre del mateix any, va repetir com a número 1 per al Parlament però la sort es va esgotar i ja no va resultar renovada, ohhh! Es va produir un abans i un després.

No obstant això, la meritocràcia interna va fer que la Sra. Xandri aconseguís l’impossible, fregant el ridícul, i és que el Sr. Millo la va nomenar, novament una dècada després, assessora de la Subdelegació del Govern a Lleida, el mateix dia de la famosa moció de censura a Rajoy.

Va ser un càrrec fugaç i insuficient. Però com que calia buscar la vida, el 27 de juliol de 2018, va ser proposada com a personal funcionari interí per a un lloc al Servei Públic d’Ocupació Estatal a partir d’aquest mes. Sort? Quin serà el seu següent lloc? La poltrona de l’ajuntament? Li recomano que no pidoli més feines públiques i segueixi l’exemple de Soraya i que se’n vagi a l’empresa privada.

tracking