SEGRE

MARISA XANDRI PUJOL

Game over

PRESIDENTA DEL PP DE LLEIDA

Marisa Xandri.

Marisa Xandri.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR.

Davant de l’atac personal d’un votant desconcertat em veig en l’obligació de contestar- li públicament a causa del seu anonimat, encara que qui em coneix sap que prefereixo que em diguin les coses a la cara, amb valentia, per poder anar jo també de cara. Tot i així, vull agrair-li l’oportunitat que em dóna per exposar-li que la meva vida professional va més enllà del que vostè esmenta a la seva carta. Al marge de ser escollida pels lleidatans com a diputada al Parlament de 2010 a 2017 he treballat més de vuit anys en l’empresa privada i he tirat endavant els meus quatre fills sense que ningú em regalés res. Quant a formar part del SEPE en l’actualitat, tan senzill com apuntar-se a una borsa de treball (amb els requisits establerts) i tenir la sort de ser elegida. Si encara té dubtes, el desafio que tingui coratge per enviar-me un WhatsApp com segurament ha fet en altres ocasions i li mostraré la meva vida laboral. Res a amagar.

Però em temo que a aquest votant desconcertat això poc li importa. Aquí només es tracta de desprestigiar la presidenta del Partit Popular de Lleida i el seu equip amb l’objectiu de destruir el treball que estem fent des que vam guanyar les primàries el maig de l’any 2017. Els militants van parlar i sembla que alguns encara no ho han digerit. Repeteixo el que vaig dir després de guanyar al Congrés provincial: aquí hi caben tots, també els que van optar per l’altra candidatura (de fet, la majoria d’ells s’han integrat perquè entenen que més enllà de les persones hi ha unes sigles).

El que no és acceptable és que s’intenti destruir des de dins, amb calúmnies i difamacions. Estimat company, ja li avanço que hi haurà renovació en les pròximes conteses electorals perquè en el Partit Popular de Lleida comptem amb persones molt preparades, amb il·lusió i ganes de sumar. Coincideixo amb vostè que Soraya hauria de ser un exemple: va perdre un congrés i s’ha anat prometent lleialtat al partit abans que perjudicar- lo. Per la meva part, res més.

Cartes creuades  - Carta original, per un votant desconcertat - Resposta de Marisa Xandri, presidenta del PP Lleida

tracking