SEGRE

UNA PERSONA QUE DEMANA DIGNITAT PER A UNA ALTRA PERSONA

"Està normal"

Queixes per la tala de grans pins a Pius XII

Queixes per la tala de grans pins a Pius XII

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Avui després d’esperar tot el dia que aquesta persona humana s’aixequés del banc a dos quarts de vuit de la tarda he trucat a la Guàrdia Urbana per exposar el cas: hi ha un senyor al banc de la vorera que al matí estava orinant en una galleda (tinc la foto al meu mòbil) i després tapat amb mantes, bossa sota el banc, menjar per terra, ha passat tot el dia sense moure’s i em contesten que ha passat una patrulla i estava assegut normal.

Això es repeteix cada dia entre el Plus de Pius XII i el banc del davant del BBVA. És a dir, tenim aquest ésser humà, que no dubto que necessita ajuda, cada dia en aquestes circumstàncies, però el cas és que avui no es pot ni aixecar i em diuen que està normal. No sé què serà l’anormalitat per a les persones que han vingut a veure’l de la Guàrdia Urbana. Jo creia que avisarien Serveis Socials perquè no s’aguanta dret. Però, bé, hem de veure’l cada dia. Fa mesos que dura aquesta situació.

Dins l’oficina del BBVA hi ha un cotxet de criatura amb mantes, bosses i una altra persona que hi dorm a la nit, descalça, i sense poder entrar al caixer. Vergonyós, i més vergonyós, encara, que ens diguin que és normal.

tracking