SEGRE

MIQUEL SERRA

Carta de resposta a Jordi Janés

ALCALDE D’ALCARRÀS

Miquel Serra.

Miquel Serra.

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Com ja és costum, a Alcarràs l’oposició no fa d’oposició fins que ens atansem a les eleccions. Per això ara en Jordi Janés, cap de llista del PDeCAT a l’ajuntament, focalitza tota la gestió de l’equip amb una subvenció de 6.000 € que va atorgar la Diputació per al manteniment de camins. L’equip de govern, el 23 de febrer de l’any 2017, ja va tramitar una subvenció conjuntament amb Torres de Segre i Soses per arranjar camins comuns dels tres municipis, però vam obviar l’ajuda de la Diputació del mateix exercici del 2017, al creure que es tractava de la mateixa. Una subvenció de 6.000 € que, si bé no desmereixem en absolut, només hauria servit per reparar 600 m de camins de 280.000 m que té el terme d’Alcarràs.

Janés també fa referència a la subvenció de l’Escola Bressol, ajuda que estem tramitant i que no donem per perduda. Per què ells sí? Gaudeixen d’informació privilegiada i a nosaltres no ens ha arribat? No ens sorprendria si tenim en compte el suport incondicional del grup del PDeCAT a la manera de treballar de l’expresident Reñé. Respecte a la meva dedicació, i al fet de vincular-la a les subvencions que rep l’ajuntament, és important dir que gràcies a l’esforç de l’equip estem a punt d’aconseguir ajudes extraordinàries.

En aquest moment treballem per poder generar un estalvi econòmic en la factura de l’enllumenat públic, que podria suposar un estalvi del 80% i més de 700.000 euros de subvencions per fer l’obra entre fons europeus i Diputació. A més, tenim adjudicada una subvenció de 255.000 euros per al sector agrari i ramader que ens ajudarà a investigar com gestionar les dejeccions i com aplicar-les als cultius. Però és clar, això, a l’oposició no li convé dir-ho.

tracking