SEGRE

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA MARINADA

A l'alcalde de Sant Guim de la Plana

SANT GUIM DE LA PLANA

L’escenificació de Sant Guim és, amb 34 anys de trajectòria, la més antiga de Lleida.

L’escenificació de Sant Guim és, amb 34 anys de trajectòria, la més antiga de Lleida.X.SANTES MASSES

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Meravellats encara, astorats i agraïts que per fi, públicament, hagi posat en valor allò que el Pessebre dels Oficis suposa per al poble de Sant Guim de la Plana i també per a la comarca. Lamentem reiterar-li, com bé sap, que ja és massa tard per arrencar un projecte de l’envergadura del nostre Pessebre.

Com sap, les negociacions començaren el 30 de setembre, i va rebre, posteriorment, per part nostra, una proposta amb què li proposàrem assumir millores i el manteniment del Local Social, a fi de tornar-lo a tenir obert i a disposició del poble per donar precisament el servei social, com el seu nom indica, ja que per això va ser construït. Detalls a part, i en reunió privada entre vostè mateix i el president de l’entitat, va sorgir la segona proposta per part vostra, que és precisament la que explica als diaris. Anant ja a contracorrent pel temps disponible de muntatge i a contracor per una part dels membres organitzadors, vam decidir acceptar-les i presentar- les per escrit al consistori, precisament pels valors que el Pessebre aporta al poble i a la comarca, i a fi de començar el muntatge el pròxim dia 24 de novembre, amb el temps ja molt just.

Tenint ja totes les cartes i comunicats fets i alguns ja enviats, ja que confiàvem que era ferma la vostra proposta, ens la vau denegar, de mala manera, dit sigui de passada, amb un to impossible de descriure de forma políticament correcta i per la qual cosa “al·lega” ara, en l’última carta publicada per vostè, un malentès. I van ser precisament les formes les que ens van fer anar enrere de nou. Agraïm sincerament la vostra posada en valor en aquesta última publicació. Gràcies, però es tard.

Estimem aquest projecte, que mereix el temps i la qualitat dedicades cada any de representació. Ara ja no és possible. Sí que acceptaríem, donada la vostra i la nostra bona voluntat, deixar així ja pactades les condicions per poder fer el Pessebre l’any vinent, que inclús podrien ser millorades i igualades a les propostes que hem rebut per part d’altres ajuntaments propers per traslladar el nostre Pessebre als seus pobles, sense taxes ni condicions, sinó amb facilitats, precisament pels valors dels quals abans parlàvem.

Vull dir-li, per acabar, que aquesta carta és firmada i consensuada pel President de la Marinada, lògicament, per la organització i també per tot el jovent, relleu generacional i natural, que forma part d’aquesta entitat. No estem cansats, tenim moltes ganes de fer coses... sense entrebancs.

tracking