SEGRE
Albert Rivera.

Albert Rivera.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

M’agradaria amb aquest escrit traslladar una reflexió a tots els ciutadans sobre els comentaris que diferents líders polítics aboquen sobre els seus rivals, després del que hem llegit i vist en els últims dies de Pablo Casado, Albert Rivera o Inés Arrimadas, entre d’altres, amb declaracions com que el Sr. Torra és un “boig” que està al capdavant dels Mossos, que és un perill públic o declaracions contra un hipotètic indult sense haver-se celebrat un judici, etc.

Sens dubte, hauria d’existir una llei que impedís a un líder polític exercir com a tal sense haver superat un examen psiquiàtric, avalat per 3 especialistes diferents, que el faculti per poder actuar com a polític en actiu. Quan perden el respecte, les maneres, la cortesia i, en definitiva, l’educació cap als altres, siguin o no adversaris, no els queda res a oferir a la societat a la qual haurien de representar.

Quan aquesta última setmana, al Congrés, Albert Rivera va plantejar que hauria estat un escàndol en el seu dia haver sol·licitat l’indult per al Sr. Tejero, va tenir la rèplica del Sr. Pablo Iglesias, amb dades objectives que van posar en evidència la ignorància d’Albert Rivera.

No hi va haver una contrarèplica d’Albert Rivera per demanar disculpes per la seva ignorància. Això marca la diferència entre un polític d’altura d’un altre que només està en política per al seu propi benefici.

tracking