SEGRE

Maribel Farré Nebot

Paraules entranyables per al meu estimat Nick de quatre potetes

Lleida

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa uns mesos que unes mans assassines van enverinar el meu estimat gosset.

Començo a escriure amb llàgrimes als ulls i un gran dolor per la pèrdua d’aquest ésser molt estimat: el meu Nick. Ell ho donava tot, amor incondicional, companyia. Era un guardià intel·ligent, educat, guapo. Un beagle de panxa i potetes blanques (com si portés mitjons), cos negre i careta marró.

Quan arribava a casa, em rebia amb espontaneïtat, amb una alegria immensa (les persones no comptem amb aquesta espontaneïtat tan afectiva). Fèiem grans passejos de la plaça Europa a l’avinguda de Pinyana. Ara aquests passejos han arribat a la fi. L’amor dels animals no el dóna l’ésser humà. Hem d’aprendre molt de la Mare Naturalesa. Jo podria escriure rius de tinta sobre la bondat dels animals, ja que a la meva família sempre hem conviscut amb ells (gossos, gats). Els animals t’omplen d’una riquesa interior d’un valor incalculable i d’un amor sense mesura. Quan els perds, els enyores.

Aquest ha estat el primer Nadal sense ell. Descansa en pau, Nick, amor meu. Nick, el teu nom és N de Nino i C de Cuki, els gossets que vam tenir abans de tu. Molt estimats per tots. Un record també per als meus gatets Nani i Nina, que tant vaig estimar.

Descanseu en Pau.

se’n va un tros del meu cor amb ell.

I cada gosset que entra a la meva vida em regala un tros del seu.

Si arribo a viure prou,

totes les parts del meu cor seran de gossets

i arribaré a ser tan generós i bo com ho són ells.

Anónimo

tracking