SEGRE
Un habitatge de dos habitacions que s’ofereix tant per al lloguer com la venda a Lleida ciutat.

Un habitatge de dos habitacions que s’ofereix tant per al lloguer com la venda a Lleida ciutat.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Sr. Alcalde, en primer lloc vull desitjar-li el millor per a aquest any nou que s’inicia i que sigui propici perquè el seu equip municipal, amb vostè al capdavant, prengui encertades i valentes decisions que afavoreixin els que tenim la sort de viure en aquesta ciutat de Lleida.

Repeteixo, decisions valentes, i no conformar-se que passi el temps com a única solució per arribar a les pròximes eleccions. També li he de comunicar com de trist és comprovar que els carrers de la nostra ciutat s’omplen cada dia més de cartells d’es lloga, es traspassa o es ven, principalment en locals cèntrics del nucli comercial que últimament s’han anat tancant, alguns per jubilació i d’altres, suposadament, per la poca rendibilitat que ofereix la ciutat a possibles inversors.

Una altra raó és l’escassa iniciativa de nous empresaris, que en massa ocasions troben traves burocràtiques i elevats costos de certificacions per reformar i iniciar l’obertura de qualsevol negoci.

La possibilitat de transformar aquests locals en comerços i habitatge alhora seria una mesura que afavoriria molts locals en barris apartats del centre comercial i solucionaria problemes d’habitatge, també canviarien les façanes dels edificis, ja que serien negocis que donarien vida als barris, i així s’evitaria de veure’ls tancats, bruts i alguns plens d’escombraries i de cartells que fan la sensació que aquesta és una ciutat sense potencial comercial.

Sr. Alcalde, vostè sí que pot, si s’entossudeix a buscar solucions amb el seu equip municipal aprovant lleis urgents sobre això i facilitant llicències d’obertura sense tantes traves burocràtiques. Potser amb aquestes i altres mesures, les properes festes el seu equip municipal aconseguirà que els llums de nadal s’expandeixin a tots els barris i no sigui com la zona alta d’aquesta ciutat, com a referència el carrer Doctor Fleming, que quedava a les fosques com si fos una avinguda desnonada d’ornaments nadalencs un cop es creuava el passeig de Ronda.

Una altra iniciativa que es pot tenir en compte és transformar la zona central del carrer Doctor Fleming per a vianants a fi d’aconseguir un nou passeig amb nou arbratge i bancs, que possiblement activarien aquesta zona. Sr. Alcalde, el seu equip municipal sap on són les solucions i com es poden activar a la nostra ciutat, només és qüestió de dedicació i treball. Espero que aquest escrit sigui un despertador d’idees per convertir Lleida, una altra vegada i com ha estat sempre, en la capital de la Terra Ferma de Cataluya, i que l’any que ve llueixin a tots els seus carrers i a tots els barris llums de prosperitat sense tants locals tancats.

tracking