SEGRE
Els Alamús

Els Alamús

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

M’adreço al Sr. Celestí Panavera, alcalde del meu poble, els Alamús, per constatar la manca de sensibilitat participativa amb els veïns i veïnes del poble. Des del juny del 2015, que va començar a ser alcalde amb majoria absoluta, el primer que va fer va ser:

  • Horari de plens a les 9 del matí. En aquesta hora qui hi pot assistir? Les persones hem de treballar. Li sona aquest fet quotidià? Segur que sí, però no el té present.
  • Canviar l’horari d’atenció al públic de les oficines de l’ajuntament. Vostè el posa de 10.30 a 14.00 (sempre havia sigut de les 9.00 a les 15.00). Fantàstic per a vostè, això és facilitar el servei als veïns (afegeixo una mica d’ironia, sense ànim d’ofendre).

Li faré un recordatori. Jo, per la meva edat, he viscut amb anteriors alcaldes al nostre poble i notarà certa diferència entre la seva gestió i la dels altres, d’acord? L’alcalde Emili Girabet, al cel sia, l’alcalde Josep M. Querol o l’alcalde Beà sempre van fer el plens a la nit i canviaven els horaris en funció de si era estiu o hivern per tal d’adaptar- los i facilitar l’assistència del veïnatge. També amb ells com a alcaldes vam poder gaudir d’un bon horari quant a les oficines del nostre ajuntament, que facilitaven poder fer les nostres gestions, ja que l’horari era ampli. Aquests alcaldes, Sr. Celestí, tenien molt present que estaven al servei del poble, cosa que els honorarà sempre.

En aquests quatre anys de mandat que s’esgota, sempre he tingut l’esperança que vostè rectificaria, atès que rectificar és de savis. No ha sigut així. Em sento decebut i, possiblement, hi hagi més persones que puguin sentir-se identificades amb mi. Ser alcalde no solament es tracta de dur el barret d’alcalde, és saber treballar per fer la vida més fàcil als veïns i fer-los sentir partícips de la seva gestió, que és del que es tracta.

tracking