SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

La nostra ha estat una relació de sinceritat, confiança i estimació plena d’amor, tant pel treball, per la integració, per l’ajuda i per l’acompanyament a les persones. Estimades i estimats, em sento en l’obligació d’escriure-us unes paraules per acomiadar- me de vosaltres com a president i responsable en la direcció de l’Adsalut associació i la Carla ràdio.

No vull fer cap discurs... i humilment... m’és impossible encabir els darrers vint anys de la meva vida en quatre ratlles. Ho he compartit tot, he après molt, he donat el que tenia i també he perdut... la salut, allò tan important i necessari per poder donar... la font de la salut.

Ara, vint anys després d’aquell 1998 amb la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Lleida, Oncolliga comarques de Lleida (www.contraelcancer.org), i des del 2007 amb l’Adsalut associació, Discapacitats i Salut (www.adsalut.org) i la Carla ràdio, em veig en l’obligació, sí o sí, de seguir les que ara són per a mi les més estrictes indicacions mèdiques per tenir cura de la meva salut, perquè el fet d’estar en cadira de rodes només m’ajuda, però pot afectar-me un infart cerebral o talment un infart coronari, i és clar, volem evitar-los. No us avorriré amb més detalls de salut. Vull agrair a tothom, aquells que amb les vostres opinions m’heu autoritzat i animat a cuidar-me des del setembre de l’any 2018 (moment crític en què vaig haver de prendre la determinació).

Ara tot just començo aquest nou repte d’aprendre com tenir cura per evitar aquestes afectacions que us he comentat abans. També us he de dir que estic content, perquè sembla que podrem donar continuïtat als nostres projectes en la figura d’una nova presidenta que, de ben segur, ben aviat es posarà en contacte amb vosaltres via correu o la pàgina de la Carla ràdio a facebook www.facebook.com/carlaradio/ La nostra relació segueix ara en la mesura que decidiu. Per la meva part, serà igual i si pot ser millor, i també més propera, si cal! Qualsevol cosa que necessiteu, sóc aquí sempre! Gràcies! Us estimo sense mesura!

tracking