SEGRE

Ambrosio Francisco Sánchez Benito

Agraïment al poble de Maldà

Habitatges al poble de Maldà, on l’ajuntament preveu aplicar un recàrrec de l’IBI als buits.

Habitatges al poble de Maldà, on l’ajuntament preveu aplicar un recàrrec de l’IBI als buits.SEGRE TÀRREGA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

És de ben nascut agrair l’atenció rebuda. La naturalesa humana ens porta a l’entesa o a la discrepància, però estem preparats per tolerar l’altre, per vells, o per haver superat tràngols de la vida. La realitat és crua i sempre és jove.

La convivència és un plat d’olla, o d’escudella; és sumar sense passar-se de sal. Aquells que per respecte cap a ells mateixos mostren educació i bones maneres, especialment en el món de la política, han de rebre unes paraules escrites perquè consti que no hi ha llocs sinó gent.

Vaig arribar a l’Ajuntament de Maldà com a regidor del Partit Popular per circumstàncies curioses i per la meva necessitat de coneixement. Em corresponia quan un lloc va quedar vacant. El tracte del senyor Alcalde, Sebastià, va ser des del principi cordial, malgrat la distància ideològica i d’edat entre nosaltres. El comportament del Tinent d’Alcalde, Jordi, entregat i cooperador, el regidor Pedro i la regidora Anna María amb interès per cada objectiu que hi pogués haver al ple, i tots en conjunt ocupats pel bé de la gent. La secretària Ester així com l’administrativa també mereixen menció per la seva implicació en la feina i per la seva traça.

Honorables.

És un gran poble, una gent meravellosa i jo un home agraït a tots els veïns i veïnes. He après molt, il·lustrat per unes persones que em van rebre i acceptar i em van permetre conviure com ha de ser, entre diferents. Els humans som diferents. Mereixem viure en pau i amb cordialitat.

Gràcies, poble de Maldà.

Gràcies sinceres als qui van confiar amb el seu vot en el Partit Popular. Gràcies a qui confia en mi.

tracking