SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Estimat amic i col·lega Josep M., en tornar de les vacances estivals m’ha sorprès i commocionat la notícia de la teva sobtada partida d’aquest món, a causa d’una ràpida i cruel malaltia.

Saltant-me el teu esplèndid currículum professional, tan vinculat a la nostra terra i també tan conegut per tots, em centraré en l’àmbit personal, ressaltant les teves qualitats d’una persona bona, intel·ligent, amable i amb un tarannà sincer que serviran, sens dubte, perquè no caiguis mai en l’oblit, per recordar-te sempre amb el teu permanent somriure.

Ja fa molts anys, em vas proposar presentar-me com a delegat del Col·legi d’Economistes a Lleida, cosa que no vaig poder acceptar per la meva etapa de sobreocupació alhora que apassionant a San Miguel.

Des d’aleshores, hem coincidit en multitud d’actes, conferències i sopars al Col·legi i a la Cambra de Comerç, sempre gaudint de la teva competència i entranyable companyia.

L’última vegada que et vaig veure, fa poc temps, va ser a Blondel. Quan vam tenir la sort de ser veïns, et vaig comentar l’èxit d’un viatge organitzat per portar trenta economistes sèniors ( jubi- lats) de Barcelona per visitar la Seu Vella i una caragolada a l’horta. Com era obligat, et vaig preguntar quant et faltava perquè poguessis entrar en aquest col·lectiu i gaudir de les seves activitats, i em vas respondre que tan sols un parell d’anys. Quina llàstima que per poc no hagis pogut arribar-hi.

Estimat col·lega, et trobaré a faltar i, per què no dir-ho, sentiré no poder als pròxims fòrums d’opinió recordar-te que et col·loquis bé davant del micro, ja que les persones com tu i jo, de temperament una mica nerviós, de vegades en parlar ens en separem involuntàriament.

Acabaria dient que, si aconsegueixo en aquesta vida fer els deures tan bé com tu ho has aconseguit, espero que quan arribi el dia pugui tornar a estar al teu costat. Guarda’m lloc, estimat amic.

NOTÍCIA RELACIONADA. Mor Josep Maria Rusiñol, vicepresident de la Cambra de Comerç de Lleida

tracking