SEGRE

Gloria Rico Iribarne

No hi va haver càntics

Comunicació Vox Lleida

Gloria Rico Iribarne

Rico Iribarne: «Estalviaríem eliminant la Generalitat»Amado Forrola

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fent menció a l’article publicat al seu diari, en l’edició del diumenge 3 de novembre, en relació amb la trobada entre assistents a l’acte organitzat per l’Ateneu La Baula amb membres de Vox a la carpa informativa instal·lada a l’Eix Comercial de Lleida.

Segons descriuen al seu article de la secció Privat, hi va haver una trobada entre un centenar d’assistents a l’acte de l’Ateneu corejant càntics republicans com el “No passaran!” dedicats suposadament a les persones que estàvem atenent a la taula informativa de Vox. Hem de puntualitzar el següent: la carpa informativa de Vox va estar instal·lada el dissabte dia 2, des de les 16 hores fins a les 20 hores del vespre, període en què va rebre nombroses visites de simpatitzants, afiliats i votants però en cap moment va passar per davant nostre cap grup que dediqués algun càntic o crit en contra de la nostra formació política.

Desconeixem l’origen de la informació que els han fet arribar, però lamentem veure’ns en l’obligació de comunicar- los que els han informat malament i la tarda va transcórrer dins d’una absoluta normalitat, ja que no es va veure afectada nostra tasca informativa ni la tasca dels comerciants que tenien instal ·lades les seves parades de venda de productes artesans justament davant el lloc on es trobava instal·lat la nostra carpa, exactament davant la porta d’accés de la botiga Sfera.

Lògicament, en el cas que hi hagués hagut la trobada que descriuen al seu article, un centenar d’assistents en un lloc de pas tan reduït, s’hauria produït una aglomeració que hauria estat molt cridanera. No va ser així, ni es va produir ni un sol esdeveniment que alterés la normalitat del transcórrer de la tarda, tant per a nosaltres com per als comerciants que tenien les seves parades instal·lades justament davant la nostra carpa, separada dels paradistes per un escàs metre i mig.

tracking