SEGRE
El camp de futbol de Bellpuig

El camp de futbol de BellpuigSEGRE TÀRREGA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Ens agradaria contestar a la persona que, en nom del Bellpuig, deixa malament l’Agramunt Club de Futbol.

En primer lloc, li recordem o li expliquem, per si no ho sap, que en una altra ocasió, fa temps, ens van demanar canviar un partit, segons vostès, per temes mèdics. Va resultar que alguns dels seus jugadors estaven de viatge. Aquesta vegada, segons vostè, hi havia jugadors ofegant-se i no podien respirar. I no truquen a cap ambulància? Carai! Nosaltres davant d’aquest drama ho hauríem fet. Potser no estava al camp de l’Agramunt, potser estava mirant la telenovel·la.

En segon lloc, nosaltres som un club de poble igual que el Bellpuig i sabem qui som i on som. Estimem molt el nostre equip infantil però no juguem per pujar. Hi ha nens molt bons però n’hi ha que fa poc que juguen i s’han de formar en categories com la que estem pel seu bé.

I, en tercer lloc i per últim, no ens anava bé suspendre el partit perquè tampoc disposem de gaires efectius. No ens vau presentar cap justificant mèdic ni a nosaltres ni a la federació amb el qual podíeu haver instat a la suspensió. No culpin ni donin lliçons a un club humil i de poble, perquè la veritat no es diu, es demostra.

tracking